Rescue Me.

En bild säger mer än 1000 ord eller vad är de man säger?

Kan kortfattat förklara mitt liv med denna bilden.


<------ Pist---------------------Viktor--------------------Stup------>
Ja de är kallt... Ja jag är trött... Ja jag åkte lite för långt åt sidan... Ja jag hade träningsverk när jag kom hem...

Hur svårt är de?

Viktor är lite smått morgontrött och lyckades bråka med sin chef igår för 137:e gången.. Eller coach som de tydligen heter.. I Vilket fall hur svårt kan de vara att vara trevlig mot en människa?
 
Jag menar, De är måndag... Min semester har preeeecis tagit slut...Och jag stiger typ upp för första gången tidigare än solen kommer upp på tre veckor... Tro fan man är lite jävla förbannad? Mm precis.. Nåväl de gick till så att sista veckan i min semester gick jag ner till jobbet för de regnade så inuti och jag ville skratta lite åt dem satarna som jobbade, så glider "coachen" upp och frågar "Hey, vill du jobba lite denna veckan?" Jag är inte den som är den utan säger vänligt, visst är de dåligt väder så kan jag la tänka mig att jobba lite.. Så nästa dag efter att ha haft ångest över hur jävla dum man är och säger att man kan jobba, traskar jag bort till jobbet.. och går runt i 3 timmar innan jag inser att jag kan ligga hemma och sova istället och ingen skulle ha något att säga om de..

 Trodde jag... Dagen efter kommer min "coach" fram och får snespel på mig att jag gick hem.. förklarar lugnt och sansat.. citerar "Jag sa till dig att jag jobbar när de är dåligt väder och jag känner för de" Då han svarar "Mm kan vi alla göra så så hade inte någon varit här, visa lite stake nu för fan Viktor".. Jag vänder mig om och går därifrån för jag orka inte döda en människa så tidigt på morgonen... De är nu fredag och jag har en massa saker jag måste fixa så jag åker inte till jobbet i huvudtaget.. Vilket leder oss fram till gårdagens bråk, efter att jag i princip försökt äta min egna kroppsvikt i Turkisk peppar och mått super bra i magen över helgen... 

Kommer jag till min första rediga arbetsdag och ser den fula människan gående emot mig och säger hej till alla med namn utom mig då han säger "Jasså Viktor, du bestämde dig för att komma idag, du ska inte gå hem och sova?" Å neh men tjena Viktor blir ju inte alls arg... Nej nej, Frågar "vad var de du inte fattade när jag sa att jag kommer när de är dåligt väder och jag känner för att jobba, jag skulle ju inte ens vara här är de inte bra då om jag är här en timme  ens?" Då han svarar åter igen "Hade de varit så så hade jag inte kommit hit en enda dag" Då kommer den, sänkningen som får hela jobbet att bita sig i läppen "Är rätt säker på att du inte hade varit saknad om du stannat hemma..." Han blir tyst skakar på huvet och går därifrån... Ehm 1-0 Viktor? Jag kommer garanterat få äta upp detta, men sen bryr jag mig ungefär lika mycket om mitt jobb som jag gör om lesbiska tjejer... Båda suger... (Hah, rätt kul nu när jag läste de efter faktiskt)... Jag satt innan och funderade lite över varför några är så jävla korkade, och kom inte på något redigt svar på de.. Upplys mig gärna om ni kan.

Sen satt jag och små fnissade lite och tänkte, tänk om han hade varit mitt befäl i lumpen.. De hade nog inte tagit mer än 5 minuter innan varenda soldat riktat sitt vapen mot han och bränt av ett par skott.. och sedan låtsats som de regnat..

I Övrigt så kan jag gratulera mig själv till att ha fått kanske sveriges konstigaste solbränna.. Och att ha lyckats fånga en 4,5kgs gös.. Grattis Viktor... Tack Viktor...

Jag avslutar med att säga, 4 Veckor till USA HAH! suuuuuck it!

//Peace V.