Exit Only.

Denna veckan var oändligt tråkig då man vaknar tittar på bilen och konstaterar att det är frost på bilrutan, Inte mer med de man tar tag i sitt liv och fixar de, Men så fort man kommit fram till jobbet då jävlar kommer solaset så man får svettas hela dagen på jobbet. Sen så fort man ska åka hem då är de kallt igen... Jag hatar detta landet, jag gör verkligen de..De ända trevliga denna veckan var när jag åkte till min syster i onsdags, i normala fall så drar jag mig lite för att åka ditt av den anledningen att hon har två pojkar 2 och 5 år gammla som avgudar mig... förlåt.. som också avgudar mig. Inte att dom inte är asgoa när dem sover, Men när dem är vakna är dom ren Ondska, jag menar de ren Ondska. Efter ha suttit i sandlådan i 2 minuter med dem, hade jag sand på ställen jag inte visste fanns. Nu tänker ni garanterat "mm, men så är 5åringar", Nej nej, man får allting två gånger på sig, får man en skoppa sand i ansiktet så kan du ge dig fan på att de kommer en ny 2 hundradelssekunder senare från den andra.

Ondska, filosofiskt och teologiskt begrepp som sammanfattar det som är etiskt fel och därmed motsatsen till godhet. Smeknamn på ondska är William och Oliver.

I övrigt slutade den dagen rätt bra, fick en 5årig flickvän som heter Mia, men vi har ett öppet förhållande så fäll inga tårar tjejer.


// V to the L out _/


Let It Die.

We had fire in our eyes
In the beginning I
Never felt so alive
In the beginning you
You blame me but
It's not fair when you say that I didn't try
I just don't want to hear it anymore

I swear I never meant to let it die
I just don't care about you anymore
It's not fair when you say that I didn't try
I just don't care about you anymore

Dina ursäkter är inte värda mer än 1,50 som ditt sms kostar. Let It Die, Bi atch.

V.




Pain Pain Pain.

Efter en lång produktiv dag kommer jag hem dänger igång tvn och inser att som vanligt visas inget annat än tv-program för arbetslösa. Appropå att vara arbetslös, det måste nog vara bland det tråkigaste som finns.. Missförstå inte detta nu, att jobba suger getpung, men att gå hemma är ta mig fan något i hästväg tråkigt. Jag kan ta mig själv som exempel, som gick hemma i 3 månader. En typisk dag i den arbetslösas vardag, Man börjar dagen klockan 12-13:00 ungefär, går uppför trappan, kliver in i köket, där sitter pappa och äter middag efter att ha jobbat i 5 timmar redan. man rotar lite snabbt igenom kylskåpet, inser att mjölken du drack upp igår inte finns där idag.. drar ett lätt -suck- ljud och glider ner för trappan igen och lägger sig i sängen och glor på "Ordjakten".. Yep Ordjakten, TV4:s svar på Blair Witch Projekt. De har allt man inte vill se, nån gay snubbe som letar efter ord som dem själva hittat på, alternativt är så sjukt enkelt att varenda idiot vill ringa på de. För att vinna 1200 kronor "om du inte tar alla Jackpot symboler" som är 3 stycker bakom 24 nummer, nu ska vi se hum de är nog ett odds på 1:10000 att man ska lyckas pricka alla dem. Efter de, vad gör man? man sover. och dagen upprerar sig själv. Några dagar steg jag inte ens ur min säng utan låg rakt igenom och sov.

I Vilket fall så var de inte de jag tänkte skriva om utan.... Sunes Jul. Denna underbara "Julkalender" förgyllde denna annars trista dag. Tänker inte ens förklara vad det handlar om förstår ni inte det eller har missat att se de, skyll er själva. För detta är utan tvekan den bästa "Julkalendern" som någonsin gjorts.

image4
Denna scenen är storslagen.
-En söt tjej!
"Sune känner ett pirr i magen"
-Här gäller det att imponera med bra skridskoåkning.



Heeeelt underbart.

V. Out _/

You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Ännu en trevlig måndag, efter att ha gjort bort mig på jobbet i 8 timmar idag körde jag hem somnade i soffan och vaknade klockan 7. Bra dag. Så nu klockan 00:40 sitter man här och ser allmänt dum ut, och inte är ett skit trött. Men visst jag tar de. Så mitt i allting kom jag på de, Film. Det som gör livet värt att leva. Hitman, blev dagens val, och ett relativt bra val om jag får säga de själv.


En lönnmördare endast känd som Agent 47 (Timothy Olyphant) utför mord mot betalning. Efter ett mord som visar sig vara en fälla, blir han inblandad i en politisk konspiration som leder till att han blir jagad av både Interpol och ryska FSB. Så nu måste 47 ta reda på vem som beställde mordet, och spåren pekar mot den man som 47 redan dödat. Yada Yada.

Filmen var i min åsikt ordentligt jävla bra, forutom en sak. Att Timothy Olyphant är tar mig fan en av dem sämsta skådespelare som någonsin visat sitt ansikte på en filmduk. Agent 47 var tidigare tänkt att spelas av Vin Diesel, men efter protester från fans byttes han ut och ersattes av Timothy. I och för sig ett relativt bra byte, då jag själv spelat Hitman-spelen som filmen är baserad på och en del av storyn är Agent 47 i ett kloster och blandar sig med munkarna, vilket inte hade funkat värst bra om de kommit en halvsvart munk springandes? Neh. I Vilket fall så var filmen redigt bra gjord, men för undantaget Timothy, om ni vill ha något konkret om varför jag inte gillar honom i rollen. Titta på hans ögon, Agent 47 ska vara iskall i alla lägen, lite som en Bondfigur, Men i de flesta scenerna kan man tydligt se hur hans ögon är ofokuserade, och verkar allmänt stressad och borta.
image3
      Stop talking or i'll put you back in the trunk

Appropå Bond, hur i h-vete kan man sätta Daniel Craig som Bond? Absolut inget illa om Daniel, asgrym skådis och har inte annat än respekt för honom, men fan Bond är inte han. Nu kommer jag in på ett känsligt ämne där jag säger att Pierce Brosnan är en redig Bond, men det kan bero på att den första Bond jag såg var med han. Notera nu att jag har sett alla filmerna i serien från Dr.No med Sean Connery till Casino Royale med Daniel. Men får ändå säga att Pierce har den rätta "Bond-looken" som man vill se, och är min absoluta favorit. 

Peace. V.
 


Earn The Crown.

Söndag. Yep. Gårdagens bravader står högt nu, lyckades sänka min nemesis (an archenemy getting punishment or defeat that is deserved and cannot be avoided) Niklas i bowlingen med 599-560 på 4:a serier. Vilket jag själv anser är relativt mycket elite (Someone who is among the best at certain task) efter ha slängt i mig öl mestadels av dagen. Så för att fira detta blev jag tvungen att dänga igång Street Fighter serien idag på morgonen. Så nu klockan 22:40 har jag geekat (A person intensely interested in a particular field or hobby, generally at the expense of broader social interaction). mig igenom 29 avsnitt av denna underbara serie.

För er som inte vet vad Street Fighter är för något; Bison, ledare för den internationella terroristorganisationen Shadowlaw, söker efter den bästa slagskämpen på jorden. Han hittar en vandrare vid namn Ryu (Fullständiga namn Satsui no Hadou ni Mezameta Ryu)  som verkar stämma in på den beskrivningen, men då Bison inte lyckas fånga in Ryu nöjer han sig med Ryus barndomsvän Ken Masters som har gått i lära hos samma mästare som Ryu. Samtidigt försöker Guile, från amerikanska armén tillsammans med den Chun Li från Kina sätta stopp för Shadowlaw. 

För att klanka ner på denna underbara serie lite, så måste jag ifrågasätta storleken på dessa 17 åriga grabbar. Jo visst om man legat i hårdträning sedan man var 2 och gått på steroider ungefär lika länge så kanske man skulle kunna se ut så, men fortfarande knappast troligt. but then again, de är trots allt anime/manga, Men får nog säga som om Star Wars, Heeelt orealistiskt. FTM, Star Wars suger.
image2
Yes, de är Ryu. Hadouken.

V. Out.