You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Ännu en trevlig måndag, efter att ha gjort bort mig på jobbet i 8 timmar idag körde jag hem somnade i soffan och vaknade klockan 7. Bra dag. Så nu klockan 00:40 sitter man här och ser allmänt dum ut, och inte är ett skit trött. Men visst jag tar de. Så mitt i allting kom jag på de, Film. Det som gör livet värt att leva. Hitman, blev dagens val, och ett relativt bra val om jag får säga de själv.


En lönnmördare endast känd som Agent 47 (Timothy Olyphant) utför mord mot betalning. Efter ett mord som visar sig vara en fälla, blir han inblandad i en politisk konspiration som leder till att han blir jagad av både Interpol och ryska FSB. Så nu måste 47 ta reda på vem som beställde mordet, och spåren pekar mot den man som 47 redan dödat. Yada Yada.

Filmen var i min åsikt ordentligt jävla bra, forutom en sak. Att Timothy Olyphant är tar mig fan en av dem sämsta skådespelare som någonsin visat sitt ansikte på en filmduk. Agent 47 var tidigare tänkt att spelas av Vin Diesel, men efter protester från fans byttes han ut och ersattes av Timothy. I och för sig ett relativt bra byte, då jag själv spelat Hitman-spelen som filmen är baserad på och en del av storyn är Agent 47 i ett kloster och blandar sig med munkarna, vilket inte hade funkat värst bra om de kommit en halvsvart munk springandes? Neh. I Vilket fall så var filmen redigt bra gjord, men för undantaget Timothy, om ni vill ha något konkret om varför jag inte gillar honom i rollen. Titta på hans ögon, Agent 47 ska vara iskall i alla lägen, lite som en Bondfigur, Men i de flesta scenerna kan man tydligt se hur hans ögon är ofokuserade, och verkar allmänt stressad och borta.
image3
      Stop talking or i'll put you back in the trunk

Appropå Bond, hur i h-vete kan man sätta Daniel Craig som Bond? Absolut inget illa om Daniel, asgrym skådis och har inte annat än respekt för honom, men fan Bond är inte han. Nu kommer jag in på ett känsligt ämne där jag säger att Pierce Brosnan är en redig Bond, men det kan bero på att den första Bond jag såg var med han. Notera nu att jag har sett alla filmerna i serien från Dr.No med Sean Connery till Casino Royale med Daniel. Men får ändå säga att Pierce har den rätta "Bond-looken" som man vill se, och är min absoluta favorit. 

Peace. V.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback